Vokshi: Do bëjmë oponencë edhe jashtë Kuvendit

pPartia Demokratike ka mbledhur ditën e sotme grupin e punës për çështjet sociale dhe shëndetësinë. Pa mbledhjes deputetja e kësaj partie Albana Vokshi theksoi se në mbledhje u diskutuan kryesisht problemet që ekzistojnë në shëndetësi.  Ai u shpreh se Partia Demokratike do të vazhdojë të bëjë oponencë edhe jashtë Kuvendit. “Shëndetësia është në ditën e vet më të zezë ku qeveria po dëshmon që po kap të gjitha shtyllat kryesore të shëndetësisë. Ne do bëjmë oponencën në të gjitha hapësirat mediatike qoftë në ambientet e PD-së do vazhdojmë të bëjmë oponencë dhe të themi fjalën tonë”- u shpreh Vokshi.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment