Veçoritë e reja që ofron Skype për iPhone.

terPërdoruesit mund të bëjnë thirrje në grup.

Me veçori të reja dhe tepër praktike, Skype ka përditësuat përditësuar aplikacionin e saj në iPhone. Ky përditësim do t’i lejojë përdoruesit të bëjnë thirrje në grup. Versioni ri mund të shkarkohet nga dyqani virtual i Apple-it, App Store. 

Lista e plotë e ndryshimeve të versionit Skype 5.4 për pajisjet iOS është si më poshtë: Lejimi i përdoruesve të bëjnë thirrje në grup, deri në katër persona; Mund të shtoni (ose të hiqni) persona në një thirrje ekzistuese; Mesazhet e reja mund të lexohen tashmë me zë në aplikacion dhe siguria është rritur;  Mund të fshini bisedat e fundit duke përdorur rotorin VoiceOver.

Skype ka premtuar se do të rrisë së shpejti numrin e pjesëmarrësve në thirrjet në grup. 

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment