“Unaza e zgjuar” që ju lajmëron për thirrjet dhe mesazhet

tuKompania kaliforniane Mota ka zbuluar kohët e fundit disa stoli të teknologjisë së lartë që ju lajmëron juve kur dikush ju ka përmendur në Facebook ose kur ju kanë shkruajtur ndonjë mesazh.

Grupi i zbulimit pretendon se “Unaza e zgjuar” do t’ju ndihmojë juve të filtroni mesazhe nga puna, me miqtë apo familjen pa patur nevojë që të ngrini një gisht.

Menjëherë pasi lidhet me një Android ose iPhone, përdoruesit e SmartRing mund të marrin njoftime për thirrjet, mesazhet me tekst, njoftimet e kalendarit dhe emailet.

Kompania kaliforniane Mota ka zbuluar kohët e fundit disa stoli të teknologjisë së lartë që ju lajmëron juve kur dikush ju ka përmendur në Facebook ose kur ju kanë shkruajtur ndonjë mesazh.

Grupi i zbulimit pretendon se “Unaza e zgjuar” do t’ju ndihmojë juve të filtroni mesazhe nga puna, me miqtë apo familjen pa patur nevojë që të ngrini një gisht.

Menjëherë pasi lidhet me një Android ose iPhone, përdoruesit e SmartRing mund të marrin njoftime për thirrjet, mesazhet me tekst, njoftimet e kalendarit dhe emailet.

Submit a comment