Treni elektrik mes Riadit dhe Dammamit

ert

Nënshkruhet nga  Drejtoria e Përgjithshme Hekurudhore në Arabine Saudite një kontratë për të përgatitur një studim fizibiliteti. Projeki është miratuar për ndërtimin e një linje hekurudhore elektrike mes Riadit dhe Dammamit. Shpejtesi operacionale në këtë linjë hekurudhore do të jetë jo më pak se 300 kilometra në orë dhe një vlerë totale prej më shumë se 6.6 milion Riyal.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment