Thana normalizon qarkullimin e gjakut

thanaPersonat të cilët kanë probleme me diarenë, mjafton të konsumojnë thana të freskëta. Vetitë e tyre shëruese janë të shumta, e mbi të gjitha normalizojne qarkullimin e gjakut.

Kokrrat e thanës përmbajnë rreth 9% sheqer, acide organike, vitaminë C etj. Gjethet dhe lëvorja e thanës përmbajnë rreth 10-15% taninë. Thana kuron diarenë, ekzemën, normalizon qarkullimin e gjakut, rregullon metabolizmin.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment