“Tesla Model 5” mbërrin edhe në Tiranë e Prishtinë

tteslateslaNga data 18 deri në 24 shtator, rrugët e Zagrebit, Dubrovnikut, Beogradit, Shkupit, Tetovës, Prishtinës, Tiranës dhe Podgoricës po përshkohen nga modeli i famshëm i makinës elektrike “Tesla Model S”.

Me qëllim promovimin e inovacionit si dhe përdorimit të makinave elektrike dhe hibride, rrugëve të Ballkanit do të kalojë për disa ditë modeli më i famshëm i makinave elektrike “Tesla Model S”, i cili nga Kroacia deri në Mal të Zi do të përshkojë 2,200 kilometra rrugë.

p://www.albeu.com/automobilizem/tesla-model-5-mberrin-edhe-ne-tirane-e-prishtine-foto-lajm/170898/3/#foto

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment