Të pastrehët, Avokati i Popullit prezanton raportin

totozaniTë pastrehët, AP prezanton raportin: S’kanë buxhet të mjaftueshëm, disa bashki nuk mund të sigurojnë vendstrehim.

Avokati i Popullit Igli Tortozani ka prezantuar ditën e sotme draft-raportin për të pastrehët. 

Ky raport do të diskutohet me shoqërinë civile dhe më pas do kalojë në Kuvend. Sipas raportit disa bashki nuk kanë buxhet të mjaftueshëm dhe për rrjedhojë nuk mund të sigurojnë vendstrehime. 

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment