Shtatë vjet iPhone, ja si ka ndryshuar telefoni

iphone2Ishte viti 1983, kur Steve Jobs, atëherë një sipërmarrës i ri Sylicon Valley, paralajmëronte shfaqjen e pajisjeve të reja të cilat mund të përdoreshin nga njerëzit në lëvizje.

Kjo ëndërr u bë realitet vetëm në vitin 2007, kur ai paraqiti për mediat smartfonin e parë me logon e mollës së kafshuar. Që atëherë, iPhone ka pësuar shumë ndryshime dhe përmisime. Më lartë po ju paraqesim të gjitha modelet e prodhuara deri më tani nga Apple. http://www.albeu.com/teknologji/shtate-vjet-iphone-ja-si-ka-ndryshuar-telefoni-foto-lajm/169555/

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment