Shqipëri- Danimarkë për Euro 2016- Cmimet e biletave

elbasan arenaFederata Shqiptare e Futbollit nepermjet nje njoftimi ka bere te ditur te henen per gjithe sportedashesit çmimet e biletave për ndeshjen Shqipëri–Danimarkë, per eleminatoret e Euro 2016, qe do të luhet më 11 tetor 2014, ora 20.45, në stadiumin e ri “Elbasan Arena”. Shitjet do të fillojne në datën 5 tetor dhe do të ketë pika shitjeje në Elbasan dhe në Tiranë.

Çmimet e biletave për këtë ndeshje do të jenë si më poshtë:

Tribuna A2 + A3

      10,000 lekë

Tribuna B3

      10,000 lekë

Tribuna B2 + B4

        8,000 lekë

Tribuna A1 + A4

        8,000 lekë

Tribuna B1 + B5

        6,000 lekë

Tribuna E

        3,000 lekë

Tribuna D + F

        2,000 lekë

Tribuna
G1 + G3 + C1 + C3

        1,500 lekë

Tribuna G2 + C2

        1,000 lekë

Ndryshe nga çdo event tjetër, në prani të pajisjeve moderne që stadiumi i ri do të ofrojë në të gjitha drejtimet, përfshire dhe sistemin e biletave dhe të kontrollit, biletat e prodhuara për këtë ndeshje nga FSHF do të kenë elemente sigurie të nivelit më të lartë, me “barcode” kontroll elektronik etj. Sistemet e kontrollit në hyrjet e stadiumit do të jenë tërësisht elektronike.  Gjithë të interesuarit mund të blejnë bileta vetëm në pikat zyrtare të shitjes të ofruara nga FSHF.
Shqiperia ka fituar ndeshjen e pare ne Portugali me rezultatin 1-0 e po ashtu ka fituar edhe Danimarka ndaj Armenise. Shqiperia kryeson grupin I te eleminatoreve bashke me Danimarken me nga 3 pike, ndersa Armenia, Portugalia dhe Serbia jane me 0 pike.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment