Shpërthim në një fabrikë kineze fishekzjarresh

kineShpërthimi ka ndodhur në fabrikën e fishekzjarrëve bimore në qytetin kinez Liling në Provincën Hunan, dhe ka marrë jetën e 12 punëtorëve, ndërsa 33 të tjerë janë plagosur.

Shpërthimi ka ndodhur në uzinën  “fishekzjarrë Nanijang” dhe dy persona raportohen ende të zhdukur, sipas raportimit nga autoritetet kineze.

Arsyet se pse ka ndodhur aksidenti nuk dihen ende, por thuhet se fabrika ishte në pajtueshmëri ligjore me të gjitha standardet e sigurisë.

Shpërthimi ishte aq i fortë sa ka dëmtuar shtëpi aty pranë, janë plasaritur dritaret dhe fasadat përreth.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment