Shiu përmbyt Pogradecin, dalin problemet me kanalizimet

ttoriReshjet e e rëna gjatë 24 orëve të fundit kanë shkaktuar probleme serioze në qytetin e Pogradecit duke përmbytur rrugët dhe bulevardet kryesore.

Por nga ana tjetër ky fakt nxjerr në pah edhe keqfunksionimin e sistemit të kanalizimeve në këtë qytet,për të cilat nga ana e bashkisë thuhej së janë përfunduar dhe cilësia e tyre është maksimale,por që në fakt shiu tregoi qartë se keto punime jo vetëm janë të dobëta në cilesi por edhe të dështuara.

 Shiu ka përmbytur rrugën rinia për me tepër ka zhvendosur edhe një sasi te madhe inertesh në rrugën kryesore.

Ndersa pjesa tjetër është bulevardi kryesor perpara bashkisë së Pogradecit i cili është përmbytur tërësisht edhe ky një shesh i rikonstruktuar vetëm pak vite më parë por që në raste shirash përfundon në këtë gjendje.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment