Shfaqet Kur’ani i punuar nga bimët

kuran 2Kur’ani i shenjtë i punuar me dorë nga bimët është prezantuar në Dubai nga kompania e arteve dhe kaligrafist “Heddem Arts”.

Kopja thuhet se është bërë nga rreth 200 bimë dhe është hartuar nga Doktor Hamdi Tahir (1987 – 2003) gjatë një periudhe prej 22 vjetëve (1957 – 1979) .

Ndërsa kryevepra është bërë tërësisht nga ekstrakte bimore mjekësore nga fillimi në fund, ku kremi bimorë është përdorur për të gdhendur shkronjat, emrat dhe titujt e kapitujve.

Submit a comment