Së shpejti në treg Sony Experia Z4

telSony Xperia Z3 vetëm kohët e fundit ka mbërritur në dyqane. Tanimë është bërë një nga produktet më të shitura për një vit. Ne jemi të sigurit vetëm për diçka. Jemi vetëm pak muaj larg nga Sony Xperia Z4, kështu që nuk është shumë herët për të bërë një listë dëshirash që ne duam të shohim.

Në fakt ne kemi filluar të dëgjojmë thashetheme në lidhje me produktin e ardhshëm nga Sony, duke përfshirë një raport që llogarit se firma japoneze do të kthehet në një lançimin vjetor të pajisjes së saj më të re në teknologji , Sony Xperia Z4 .
Zhvillimet e fundit tregojne për një përmirsim të konsiderueshëm dhe të besueshëm mbi Sony Experia Z3, këtë do ta shohim vetëm në janar.

Përgatiti: Alesandro Abdiaj

Submit a comment