Saranda mes 10 destinacioneve më të mira për të kaluar vjeshtën

sarandaSaranda renditet e dyta midis 10 destinacioneve më të mira për të kaluar vjeshtën, të përzgjedhura nga faqja e njohur Hafington. Sarandaështë një qytet i rëndësishëm me resorte turistike në bregun jonian. E ndodhur më pak se 10 milie nga Korfuzi, Sarandandanë të njëjtën klimë të nxehtë mesdhetare. Jashtë qytetit ju mund të gjeni rrënonjat e qytetit romak të Butrintit, tashmë një trashëgimi botërore e UNESCO-s”, thuhet në artikullin e Hafington
Përzgjedhja është bërë duke u bazuar në çmimet e hoteleve me 4 dhe 5 yje http://www.albeu.com/foto-lajm/saranda-mes-10-destinacioneve-me-te-mira-per-te-kaluar-vjeshten-foto-/171034/2/#foto

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment