Saad al-Hamdi, musafir special në garën ndërkomëbtare të Kur’anit në Moskë

moskeRecituesi i famshëm i Kur’anit Saad al-Hamdi është musafir special në garën e pesëmbëdhjetë ndërkombëtare të Kur’anit të shenjtë në Moskë.

Gara është e ndarë në dy faza: raundi i eliminimit dhe finalja. Këtë vit, finalja do të zhvillohet në sallën Krokus në Moskë, më 20 shtator.

Në këtë garë do të marrin pjesë recitues të Kur’anit nga 35 vende. Ata do të garojnë në dy kategori: në leximin më të bukur të Kur’anit dhe recitimin e Kur’anit (Hifz).

Rusia do të përfaqësohet në këtë garë nga Vahit Ashaboc nga republika çeçene dhe Muhamed Aligadzhiev nga Republika e Dagestanit.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment