Rreth Nesh

GAZETAMENDIMI.COM

Portali është një dritare mediatike në botën e internetit ku publikohen lajme, shkrime e mendime. Si edhe publikohen arritjet e besimtarëve myslimanë në lemi të ndryshme të jetës. Tashmë është realizuar edhe aplikacioni për Android dhe IPhone Gazeta Mendimi dhe mund të shkarkohet falas në PlayStore dhe Appstore. Shumë shpejt shpresojmë në një version të dytë ta zhvillojmë për të mundësuar  transmetimin e Albania FM Radio dhe Albania Televizion. Dhe nëse arrijmë të përdorim teknologjinë HDMI dhe Internet mund të jemi shumë shpejt në aparatet televizive, në shtëpitë e të gjithë myslimanëve shqipfolës kudo që janë.

Submit a comment