Renditja e tabletëve më të mirë të vitit

tabelaTabletët janë duke futur botën në një stuhi elektronike. Vetëm disa vjet më parë ata ishin krejt të panjohur për shumë njerëz, por në ditët e sotme të gjithë i pëlqejnë. Dhe me zgjedhjen vijnë edhe vendime të vështira. A mundet që ju të qëndroni larg çmimeve të larta të Apple ose Android dhe si alternativë më të mire gjeni iPadin ? Kjo renditje është bërë për të marrë në konsideratë elementët e shumtë që përfshin një tablet: performanca, baterina, cilësia e ekranit dhe shumë gjëra të tjera. ·        

Kjo është renditja:  

10.Lenovo Yoga 10 HD+
9.iPad Air
8.Google Nexus 7
7.Samsung Galaxy Note Pro 12.2
6.iPad Mini 2
5.iPad Mini 3
4. Nexus 9
3.Sony Xperia Z2 Tablet
2. Samsung Galaxy Tab S
1. iPad Air 2

Submit a comment