Reali ndërron pamjen dhe emrin e stadiumit

bernabeuReal Madrid është afër finalizimit të marrëveshjes me gjigantin Fly Emirates që do të financojë punimet në stadiumin Santiago Bernabeu. Por, arena do të ketë një emër të ri.

Edhe Real Madrid është i gatshëm të dëgjojë kërkesat e sponsorëve.

Vlera thuhet të jetë rreth 500 milionë euro e marrëveshja do të parasheh edhe ndërrimin e emrit të arenës.
Në mesin e opsioneve të mara në konsideratë janë Fly Emirates Santiago Bernabeu, Fly Emirates Bernabeu ose Bernabeu Fly Emirates.

Submit a comment