Reagon Sindikata e Transportit

tr“Dublimi i linjës Tiranë-Elbasan është antiligjor”. Kështu është shprehur Sindikata e Transportit në një reagim të sajin për mediat. Sipas sindikatës, ministri i Transporteve duhet të anulojë dublimi.

Më tej sindikata e Transportit ka theksuar e nuk do të ndalet deri në zgjidhjen e situatës, madje ka përgatitur një peticion drejtuar kryeministrit Edi Rama.

“Kemi peticion drejtuar Ramës Do vijojmë të kërkojmë të drejtën. Jo kthim pas për Shoqatën e prekur”- shprehet Sindikata e Transportit. Prej kohësh Sindikata e Transportit nuk ka qenë dakord me vendimin për dublim të linjës Tiranë-Elbasan, ndaj dhe ka kërkuar anulim të saj.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment