Pritet komandimi i Gjonit në krye të BSH

baaaaa
Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë zhvillon një mbledhje urgjente pas arrestimit të Guvernatorit Ardian Fullani një ditë më parë.
Mësohet se mbledhja urgjente është thirrur nga zv/guvernatorja Elisabeta Gjoni, e cila pritet të zërë vendin e Fullanit në krye të BSH, pasi Ligji i Bankës së Shqipërisë parashikon vendosjen e zv.guvernatorit në drejtimin e Bankes, kur Guvernatori mungon ose kur ka pamundësi për të vepruar.

Pritet që Këshilli Mbikëqyrës të analizojë qëndrimin që do të mbajë pas arrestimit të Guvernatorit Fullani dhe Inspektores së Përgjithshme Elivar Golemi.

Submit a comment