Presidenti Nishani takim me Drejtoreshën pranë Bankës Botërore për Evropën Juglindore

nishaniPresidenti i Republikës, Bujar Nishani, priti sot në një takim Drejtoreshën pranë Bankës Botërore për vendet e Evropës Juglinore, Ellen Goldstein, me të cilën bisedoi për ecurinë e zbatimit të projekteve që Banka Botërore zbaton në vendin tonë, si dhe për stabilitetin makroekonomik dhe fiskal në Shqipëri.

Presidenti Nishani dhe Drejtoresha Goldstein shkëmbyen, gjithashtu, mendime për situatën në Bankën e Shqipërisë, në vijim të zhvillimeve të fundit dhe perspektivën e saj.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment