Portet shqiptare do të jenë në shërbim të Kosovës

Pmias iformacioneve që kanë qarkulluar në media, se porti i Shëngjinit, i cili i ishte premtuar Kosovës, mund ti jepej Kinës, ka reaguar ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi.

Ai ka hedhur poshtë lajmin, duke thënë se porti i Shëngjinit dhe portet shqiptare do të jenë në shërbim të Kosovës.

“Çdo gjë ka të bëjë me eksportet dhe importet që i nevojiten Kosovës, portet e Shqipërisë janë në gatishmëri të plotë për t’i shërbyer këtij vendi”, tha Minxhozi .
Madje, Minxhozi ka shtuar se portet e Shqipërisë janë të hapura për të gjitha prodhimet, eksportet dhe importet që do të ketë nevojë Kosova.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment