Policia: Ju të varurit nga celulari, hapni sytë mos ju shtypin makinat

po

Policia e Shtetit paralajmëron qytetarët që nuk hedhin dot një hap pa celular, të hapin sytë se mos i shtypin makinat.

Komisariati nr.2 i Tiranës, duke publikuar  një karikaturë në faqen e internetit, shkruan: “Teknologjia ka të mirat dhe të metat e saj. Një e metë është fakti që njerëzit krijojnë varësi dhe harrojnë të kujdesen për veten! Përdorimi i mjeteve teknologjike në rrugë, rrezikon seriozisht jetën tuaj si këmbësorë dhe drejtues mjeti ! Mos u ktheni në burim aksidenti!”

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment