PlayStation 4 për vetëm £19.94

playstationMe rastin e 20 vjetorit të krijimit të PlayStation, Sony nxjerr në shitje PS4 ngjyrë gri si kujtim i PS1. Për ketë shkak PS4 do të ketë të njejtin çmim si prodhimi i pare i tyre në vitin 1994. Por kjo gjë nuk zgjati shumë sepse është i limituar për një kohë vetëm një ditore. Një situate e jashtëzakonshme ishte në Bethnal Green në Londër, ku shumë njerëz u mblodhën për të përfituar nga kjo ofertë e bërë. Plus kjo “ofetë” pati një shtysë të madhe nga fansat e vërtetë të PlayStation. Por kjo gjë kishte edhe diçka tjetër që të bën për të qeshur, këto lloje të PlayStation ndodheshin vetëm në dyqan dhe jo ne Ebay, ku shumë persona menduan se mund ta blejnë. Por Sony premton se nuk do të jetë ulja e fundit e çmimeve vetëm për këtë përvjetor. Për 21 vjetorin do të ketë edhe më shumë surpriza të reja.

Përktheu: Alessandro Abdiaj

Submit a comment