Pinguinë që luftojnë me iPad?!

pinguiiKeni parë ndonjëherë pinguinë duke luftuar me një iPad? Sara Mandel, personi që kujdeset për këto kafshë, thotë se përdor tabletin Apple për të testuar reflekset e pinguinëve dhe për t’i mbajtur ata të shëndetshëm. Natyrisht bëhet fjalë për një praktikë që keqtrajton “të shkretin” iPad. Shikoni si e kanë bërë.

Submit a comment