Pija që duhet të konsumoni çdo mëngjes

limoniKjo pije është shumë e mirë për organizmin tuaj dhe konsumimi i tij duhet të bëhet një ritual i rregullt.

Shumica nga ne punën e parë që e bëjnë në mëngjes është të pinë një gotë me kafe që të kthjellen për tërë ditën, por shumë pak e dinë se ekziston një pije që preferohet më shumë se kafeja.

Kjo pije është shumë e mirë për organizmin tuaj dhe konsumimi i tij duhet të bëhet një ritual i rregullt. Receta është shumë e thjeshtë, në një gotë me ujë të vakët shtrydhni gjysmë limoni.

Kjo do të ju ndihmojë që ta forconi imunitetin dhe metabolizmin, ta pastroni organizmin, do të ju ndihmojë edhe ta zvogëloni ndjenjën për uri.

Kjo pije është e pasur me vitaminë C dhe me këtë e forcon imunitetin i cili i ndihmon organizmit që të luftojë kundër ftohjeve. Në të njëjtën kohë kjo pije e lehtëson procesin e tretjes së ushqimit dhe ndihmon nëse ju fryhet stomaku.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment