Përgatiten kopje të veçanta të Kur’anit për udhëheqësit muslimanë

kurani 2Shtëpia e botimeve dhe printimeve Melli Bankes ka publikuar dhe ka shtypur një numër të kopjeve të veçanta të Kur’anit për udhëhqeësit e vendeve islamike.

Këtë e bëri të ditur Davud Muhamedi, zyrtar i kësaj kompanie, i cili tha se printimet e kopjeve dhe veprave të veçanta fetare dhe letrare janë nja nga aktivitetet kryesore të botimit.

Shtëpia botuese Melli Bankes deri më tani ka botuar kopje të veçanta të Kur’anit, libra nga Mevlana dhe Sadiu si dhe librin “Divani i Hafizit” nga Ferdovsi Shahnameh (Libri i Mbretërve).

Ai tha se kopjet e Kur’anit për udhëheqësit e vendeve islame janë aromatike dhe të shtypura në letra margono.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment