Papa Françesku viziton Shqipërinë

papaMbërriti sot në Tiranë për një viztë zyratare Papa Françesku, Papa u prit në Areoport nga Kryeministri Rama dhe ministrja e Kulturës, Kumbaro.
Fillimisht Papa zhvilloi një vizitë zyrëtare në Persidencë ku takoi Presidentin Nishani nga u mbajti dhe nje konferencë për shtyp. Pas vizitës në presidencë Papa u nis drejt sheshit Nënë Tereza ku mbajti dhe meshen e organizuar aty. Në meshë morën pjesë besimtarët Katolikë, përfaqsues të lartë të shtetit si dhe përfaqsueusit e komuniteteve fetare në Shqipëri. Më tej Papa Françesku do të zhvillojë dhe një takim me të gjithë krerët e komuniteteve Fetare në Shqipëri.
Në fund të vizitës së tij Në Shqipëri Papa do të zhvillojë dhe një vizitë ne fshatin Bubq në qëndrën humanitare “Betania” e cila përkujdëset për fëmijët jetimë.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment