Nga dita e sotme rruga Tiranë-Elbasan do të hapet me kufizime

tiraneNga sot pasdite rruga Tiranë- Elbasan do të hapet me kufizime.

E paralajmëroi ministri i Transporteve, Edmond Haxhinasto sot paradite nga fshati Ibë, ku ndodhet për të inspektuar zonën e rrëshqitjeve të dherave.

Prej disa ditësh ky aks është i bllokuar për shkak të rrëshqitjes së dherave e cila në këtë zonë shkaktoi dhe dëmtimin e një supermarket ndërsa u evakuan 30 familje.

Submit a comment