New York: duke ecur me breshka nëpër Manhattan

breshkaat

Emri i tij është Chris Roland dhe është një banor i Nju Jorkut, i cili jeton në Manhattan. Ai ka në zotërim dy breshka, të quajtura Cindy dhe Kuka. Të cilat i mban të lidhura me zinxhir, gjatë kohës që ai i nxjerr për shëtitje. Këtë gjest Chris e ka bërë si përgjigje për aktivistët e të të drejtave të kafshëve, që kritikojnë vendimin për të sjellë dy kafshë në zinxhir, Chris bëri të ditur se të dyja breshkat gëzojnë shëndet të përsosur (Reuters)

 

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment