Myftiu i Madh i Riadit në Arabinë Saudite, i’u bën thirrje të rinjve të mos dëgjojnë nxitësit për kryengritje

ara

Myftiu i Madh i Riadit, Sheik Abdulaziz Al-Sheikh i bën thirrje qytetarëve sauditë, sidomos të rinjve, të mos degjojnë nxitësit për kryengritje dhe luftra. Ai i’u adresua të rinjve duke thënë, “Cdo njeri, i cili ju shtyn të urreni apo dëmtoni vendin tuaj dhe liderët tuaj, nuk ju do të mirën. Por veçse tju blejë dhe korruptojë ju.” Gjatë tramsetimit të përjavshëm në Radio Nida Al-Islam, Al-Sheikh foli me keqardhje për faktin se si djem të rinj, që kanë jetuar dhe shijuar sigurinë dhe stabilitetin e Mbretërisë Saudite, përfundojnë duke degjuar armiqtë e Islamit dhe Kombit Musliman.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment