Msn mbyllet pas 15 vitesh

mgE lindur në 1999 si rivale e AOL Instant Messenger, pas 15 vitesh me një shërbim shumë të mirë MSN Messenger, ose Live Messenger, do ti lërë përfundimisht rrugë të lirë Skype.

Vendimi ishte marrë që në 2013, edhe për shkak të krizës së ndodhur nga konkurenca me rrjetet sociale dhe me të tjera chat, por në Kinë shërbimi ka vazhduar të funksionojë.

Tani kursi ndryshon dhe prej 31 tetorin, Messenger do të mbyllet edhe në Kinë. Skype është blerë nga Microsoft në mes të vitit 2011, me një çmim prek 8.5 miliard dollarësh.

 

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment