Mjekohet dhe më pas lëshohet nga veterinerët, por ajo nuk ka dëshirë të largohet nga kafazi.

dhelpraBëhet fjalë për një dhelpër, e cila duket e pavendosur nëse do të qëndrojë me shpëtimtarët e saj apo të kthehet në pyje e Torinese Fox. Ajo ishte lënduar në pyll dhe u gjend nga dy udhëtarë të ciltët kanë lajmëruar dy vetërinerë. Pasi është mjëkuar dhe ka marrë vetën, ajo është liruar, por siç duket dhe në video ajo nuk ka dashur të largohet sepse ndihej më e sigurt në kafazin e saj.

http://video.repubblica.it/edizione/torino/la-volpe-e-guarita-ma-non-lascia-la-gabbietta-la-liberta-puo-attendere/186976/185870

Submit a comment