Lind pa gishta, 3 vjeçarit i vendosin dorë prej hekuri

lind pa gishtaJeta e një djali 3 vjeçar tashmë ka ndryshuar terësisht, pasi atij i është vendosur një dorë protezë. Djali i cili vuan nga një sëmundje e rrallë, tashmë ka një dorë si “Iron Man”. 

Rayven “Bubba” Kahae dëshironte të kishte një dorë si “Iron Man” dhe kjo dëshirë është bërë realitet, nga një grup jofitimprurës që mban emrin E-nabling. Mjekët kanë bërë me dije se i vogli vuan nga një sëmundje e quajtur ABS (Sindromi Amniotic Band).

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment