Liga Arabe: ISIS duhet luftuar politikisht dhe ushtarakisht

li

ISIS-i duhet luftuar politikisht, por edhe ushtarakisht, pasi ka kërcënime dhe shkon deri në genocide.

Kështu ka deklaruar publikisht kreu i Ligës Arabe Nabil Elaraby, gjatë një takimi me ministrin e Jashtëm arab.

Sipas Elaraby, është i nevojshëm një vendim për ta kundërshtuar ISIS-in.

“Duhet vendim për përballje ushtarake dhe politike. Këta terroristë rrezikojnë ekzistencën e disa grupimeve etnike”-theksoi Elaraby.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment