Lezhë inspektorët zbresin në terren për verifikim e sigurisë në punë

siguria ne puneInspektoriati i Punës dhe Konfederata e Sindikatave të Pavarura në Lezhë do të bashkëpunojnë për rritjen e sigurisë në punë.

Krerët e këtyre dy insitucioneve kanë zhvilluar një takim duke përcaktuar edhe mënyrat e këtij bashkëpunimi për të garantuar sigurinë e punëtorëve.

Kreu i Konfederatës së Sindikatave për Qarkun e Lezhës, Kol Tushaj, tha se bashkëpunimi do të lehtësojë veprimet e tyre pranë subjekteve punëdhënëse, që të bëhet prezent çdo problematikë për sigurinë e punëtorëve.

Inspektoriati i Punës në Lezhë ka kërkuar që të jenë vetë punëtorët që të prezantojnë problemet në mënyrë që të veprohet në kohë për zgjidhjen e tyre.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment