Kur akulli dhe bora krijojnë vepra arti

Akull mund të jetë një kurth dhe në të njëjtën kohë edhe i mrekullueshëm. Format e saj janë subjekt i llojeve të ndryshme, në varësi të ndryshimeve të temperaturës në shkallës së lagështisë. Rezultatet ‘’estetike’’ janë të ndryshme nga njëra-tjetra. Dhe ndonjëherë me të vërtetë të pabesueshme. Kjo do të tregohet në një galeri fotografish që pasqyrojnë momentin kur akulli mund të bëhet art.

 

0

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

15

17

18

19

20

131

232533957-7f375038-e40a-4d10-969b-97708d4833326

Submit a comment