Krijuesit e makinave fluturuese në kërkim të investitorëve

makinwTë gjithë premtojnë, por askush ende nuk e ka vënë me të vërtetë në shitje. Risia e fundit në fushën e makinave fluturuese  vjen nga inxhinieri sllovak Stefan Klein. Mund të ngatërrohet me një helikopter të vogël në qiell, por atë mund ta gjesh të parkuar si një makinë normale në rrugë.

Shpejtësia maksimale e kësaj makinë fluturueseështë 200 kilometra në orë dhe ajo mund të ndalet vetëm për furnizimin me karburant në një stacion normal benzine, http://www.albeu.com/teknologji/krijuesit-e-makinave-fluturuese-ne-kerkim-te-investitoreve-video-foto/171059/

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment