Komisioni i Ekonomisë takim me delegacionin e BB

komisioni2Komisioni i Ekonomisë ka zhvilluar ditën e sotme një takim me delegacionin e Bankës Botërore.

E pranishme në këtë takim ishte edhe përfaqësuesja e BB dhe ekonomistja për Ballkanin. Banka Botërore paraqiti strategjinë 4-vjeçare dhe prioritetet ekonomike. BB theksoi se ka mbështetur Shqipërinë me financime dhe se do të financohen projekte si dhe do ofrohet mbështetje teknike.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment