Kinë, rrugët e mipopulluara nga mbeturinat.

Kina, rrugët e mipopulluara nga mbeturinat. Problemi i mbeturinave ka goditur qytetin Xi'an, kryeqytetin e Provincës Kineze, Shaanxi. Imazhet tregojnë se si mobilje të vjetra, materialet e ndërtimit dhe mbeturina të tjera kanë mbushur rrugët përmes ndërtesave në Xi'an.

Submit a comment