Jeta e maceve: dizajni i nje shtëpie posaçarisht për macet e rrugës

mace

Macet janë ndër kafshët më të njohura, por edhe kategoria më e prirur pë të qenë endacake. Ky projekt është posaçarsiht vetëm për përkujdesjen për macet, pa pronar. Një organizatë jo-fitimprurëse bazuar në të drejtat e kafshëve në Kaliforni, ka porositur një grup arkitektësh nga Los Angeles pբr një projekt të veçantë. Kjo nisëm është ndërmarrë për të rritur ndërgjegjësimin për çështjen, dhe për të zbukuruar qytetin.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment