Japonezët prezantojnë trenin lukzoz me shtatë yje

treniDhjetë vagonë të mobiluar me mobilje druri dhe lëkure, me një restorant madhështor dhe tre suita si në përralla, një projekt i cili kushton rreth 50 milion dollarë.

Bëhet fjalë pë trenin luksoz ‘Japan Railway East’,  i cili do të vendoser në shërbim të udhëtarëve në vitin 2017. Çmimi i biletës për një udhëtim tre ditor do të kushtojë rreth 2.000 Euro. http://www.albeu.com/teknologji/japonezet-prezantojne-trenin-lukzoz-me-shtate-yje-foto-lajm/168160/

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment