Ja si ka evoluar iPhone nga modeil i parë

iphonIshte viti 1983, kur Steve Jobs, atëherë një sipërmarrës i ri Sylicon Valley, paralajmëronte shfaqjen e pajisjeve të reja të cilat mund të përdoreshin nga njerëzit në lëvizje.

Kjo ëndërr u bë realitet vetëm në vitin 2007, kur ai paraqiti për mediat smartfonin e parë me logon e mollës së kafshuar. Që atëherë, iPhone ka pësuar shumë ndryshime dhe përmisime.

Imazhi në formatin.gif tregon ndryshimet e iPhone që nga modeli i parë i ofruar deri tek iPhone 6 i sapo prezantuar. Përveç rritjes së madhësisë ndër vite, iPhone mbajti edhe një “dietë” duke rënë nga 11.6 mm trashësi në vetëm 6.9 mm. http://www.albeu.com/video-lajme/ja-si-ka-evoluar-iphone-nga-modeil-i-pare-video/171005/

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment