Ja se çfarë risish mund të shohim tëk Iphone 7

tePas “dështimit” të Iphone 6 dhe Iphone 6 Plus kompania e njohur Apple mendon të nxjerr në treg smartfonin më të ri, Iphone 7. Krijimi i tij do të bazohet ne 10 pika:

1.Do të ketë një ekran më të vogel.
2.Mendohet të karikohet me Wi-Fi.
3.Kabllo më të fortë.
4.Nuk do të ketë më modele me memorie 16 GB.
5.Kamera e njejtë me atë të Iphone 6 Plus.
6.Më shumë RAM.
7.Një perzierje e të gjitha llojeve.
8.Ekrani do të ketë një super rezolucion.
9.Bateria do të mbaj më gjatë.
10.Do të jetë elastik.

Përgatiti: Alesandro Abdiaj

Submit a comment