Ja godina e re e ‘Apple’, do të kushtojë 5 miliard dollarë

fg“Ata po ndërtojnë një anije transportuese”, këto ishin komentet e para kur ‘Apple’ njoftoi se ka në plan të ndërtojë një godinë të re. 

Ky është projekti që ka nisur, dhe pritet të përfundojë në vitin 2016, projekti do të kushtojë pesë miliard dollarë, ndonëse në fillim u tha që do të shpenzohen rreth 3 miliardë dollarë, por më vonë kjo shifër u rrit në pesë. 

Pamjet e para të këtij ndërtimi janë shfaqur në Twitter, nga @jmcminn, i cili i bashkëngjiti avionit të tij të telekomanduar DJI Phantom 2 një kamera GoPro, dhe e vendosi të fluturojë mbi godinën e Apple-it për të parë punën e bërë deri tani. 

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment