Ja çfarë kuron mjalti

mjaNë sajë të një studimi të fundit të kryer në Zelandën e Re është arritur në përfundimin se mjalti mbron nga ulçera në stomak. Nga ky studim thuhet se vetitë e tij kuruese janë të dukshme, nëse përdoren të paktën 4 lugë çaji mjaltë në ditë.

Në studimin në fjalë kanë marrë pjesë më shumë se 2000 pjesëmarrës, në të cilin u vërtetuan efektet pozitive të tij. Mjalti kishte në përbërje të tij elemente të cilat kishin efekt regjenerues, sidomos tek plagët. Ndër të tjera u vu re se mjalti i pastronte ato dhe i mbronte nga infeksionet e ndryshme.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment