Ja ç’bëhet për të blerë iPhone

aiphon

Kanë ditë që e presin dhe më në fund ata kanë në duar iPhone 6. Shumë të apasionuar pas smartfonëve dhe teknologjisë kanë arritur të marrin iPhonët e parë të cilët kanë dalë tashmë në treg.

Madje ka edhe nga ata të cilët kanë udhëtuar me qinrda kilometra për të zënë radhë në dyqanet e Apple. Nderkohë që ne Sidnei janë regjistruar radhë të gjata në dyqane.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment