Ja 10 qytetet ku të rinjtë jetojnë më mirë

te rinjteMosha mesatare e popullsisë botërore është 29.2 vjeç.

Kështu, shoqata ndërkombëtare “Youthful” vendosi të identifikojë 10 qytetet ku të rinjtë e moshës 18-29 vjeç jetojnë më mirë.
Janë marrë në studim 25 qytete në të gjithë kontinentet, ku janë analizuar kostot e biletës së kinemasë, metrosë, lehtësia për të gjetur një punë, cilësia e mjedisit, diversiteti i kulturave dhe jeta e natës. Vendi më i mirë, ndër 10 të tillë rezultoi të ishte Toronto, Kanada.

10 qytete ku të rinjtë jetojnë më mirë:

Toronto
Berlin
Nju Jork
Dallas
Paris
Çikago
Londër
Los Anxhelos
Tokio
Seul

Submit a comment