Hudhra, ilaçi i shëndetit tonë

young garlic on a white background

Hudhra është përdorur shumë dekada më parë, dhe është përdorur nga të gjitha moshat. Pavarësisht erës jo të këndëshme sërish ajo mbetet një ushqim ilaç për shëndetin tonë.

Studimet e kryera sugjerojnë se hudhra luan një rol efektiv kundër presionit të lartë të gjakut, sëmundjeve kardiovaskulare, kolesterolit si dhe disa llojeve të tjera të sëmundjeve.

Por studiuesit sugjerojnë që hudhra të përdoret në ushqim vetëm për shije dhe nëse mendoni se ajo përdoret për t’u shëndoshur është gabim, pra hudhra duhet konsumuar si bazë ushqimore.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment