Haxhinasto vizitë dy ditore në Itali

haxhinastoTakimi për përfshirje në rrjetin kombëtar rrugor.

Ministri i Transporteve Edmond Haxhinasto do të zhvillojë një vizitë dy ditore në Itali ku do të marrë pjesë në takimin e Këshillit të Ministrave të Transportit të BE-së në Milano. 

Synimi i këtij takimi sipas ministrit Haxhinato është intensifikimi i bashkëpunimit rajonal si dhe përfshirja në rrjetin kombëtar rrugor. 

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment